Pecivo sa pšeničnim klicama
Pecivo sa pšeničnim klicama – 80g
Pecivo sa pšeničnim klicama – 80g
Rezani hleb sa durum brašnom – 450g Novi rezani hleb sa durum brašnom idealan je saveznik za ukusan i zdrav obrok. Durum pšenica sadrži visok sadržaj proteina i minerala.
Mediteransko pecivo – 110g Pecivo sa začinskim biljem (origano, bosiljak), sirom i belim lukom
Tost Mediteran – 500g Ukus Mediterana i na vašoj trpezi. Tost sa pseničnim integralnim brašnom i maslinovim uljem.
Manastirski hleb – 450g Testo za ovaj domaći hleb narasta u specijalnim korpicama od prirodnog drvenog pruća i peče se na užarenim patosnim pločama u termouljanim pećima. Debele i hrskave kore, rustičnog i neindustrijskog izgleda. U izradi hleba koristi se prirodno fermentisano pšenično kiselo testo, koje daje mekoću, dugu trajnost i svežinu. Zahvaljujući njemu, kora…
Lazarov hleb – 500g Proizvodi se dugotrajnim postupkom narastanja testa, primenom kiselinsko – kvasne fermentacije. Dodatkom prirodno fermentisanog kiselog testa, proces narastanja testa, vodi se sa vrlo malom količinom kvasca. Prirodno fermentisano kiselo testo, u biološkoj zajednici sa kvascem, odrađuju fermentaciju odnosno narastanje testa, od koga se na kraju pečenjem dobija hleb. Testo za ovaj…