Manastirski hleb

Manastirski hleb – 450g Testo za ovaj domaći hleb narasta u specijalnim korpicama od prirodnog drvenog pruća i peče se na užarenim patosnim pločama u termouljanim pećima. Debele i hrskave kore, rustičnog i neindustrijskog izgleda. U izradi hleba koristi se prirodno fermentisano pšenično kiselo testo, koje daje mekoću, dugu trajnost i svežinu. Zahvaljujući njemu, kora…

Lazarov hleb

Lazarov hleb – 500g Proizvodi se dugotrajnim postupkom narastanja testa, primenom kiselinsko – kvasne fermentacije. Dodatkom prirodno fermentisanog kiselog testa, proces narastanja testa, vodi se sa vrlo malom količinom kvasca. Prirodno fermentisano kiselo testo, u biološkoj zajednici sa kvascem, odrađuju fermentaciju odnosno narastanje testa, od koga se na kraju pečenjem dobija hleb. Testo za ovaj…

Mešani ražani hleb

Mešani ražani hleb – 450g Proizvodi se narastanjem testa u specijalnim korpicama od prirodnog drvenog pruća dugotrajnim postupkom kiselinsko – kvasne fermentacije. Dodatkom prirodno fermentisanog kiselog testa, proces narastanja testa, vodi se sa vrlo malom količinom kvasca. Testo za ovaj domaći hleb takođe narasta u specijalnim korpicama od prirodnog drvenog pruća i peče se na…

Domaći beli hleb

Domaći beli hleb – 450g Spoj tradicije, znanja i najfinijeg pšeničnog belog brašna uz dodatak kiselog testa. Odličan je izbor za sve one koji od hleba traže tradicionalan ukus i svežinu. Rustične, hrskave kore i neverovatno mekane sredine, ovaj hleb će doneti na vašu trpezu toplinu prošlih vremena. Hleb po tradicionalnoj recepturi. Naša preporuka –…

Domaći tamni hleb

Domaći tamni hleb – 500g Izrada od mešavine pšeničnog belog brašna tip 700 i integralno raženog brašna uz dodatak kiselog testa. Blago-kiselkasta aroma, hrskava rustična kora, mekana sredina. Tradicionalna receptura i način izrade doneće na vašu trpezu svežinu koja traje ceo dan. Ukus tradicije. Naša preporuka – čuvajte ga u platnenim vrećama.