Integralni rezani hleb - 500g

Započnite dan jedinstvenim ukusom

Nema bolje nagrade za naš organizam nego zdrav i kvalitetan obrok. Novi hleb sa integralnim brašnom napravljen je po tradicionalnoj recepturi, pomaže našem telu da u svako doba dana dobije potrebnu dozu energije, koja budi pravi optimizam. Biljna vlakna kojima ovaj hleb obiluje predstavljaju dragocen izvor vitamina i minerala, a i poznato je da ona pomažu zdrav metabolizam, apsorpciju hranljivih materija i ubrzavaju varenje.

Mešavina najfinijeg polubelog brašna tip „700“ i pšeničnog integralnog brašna obezbeđuje oplemenjen ukus i specifičnu aromu hleba, a njegova gusta i vlažna struktura omogućava da duže vremena ostane svež.

Takođe, pustite mašti na volju i pripremite orginalne sendviče od rezanog hleba, za vrednu užinu u bilo koje doba dana. Gusta struktura i u rezanoj formi savršena je podloga za svaki namaz koji će oplemeniti vaša čula. Ali to nije sve. Iseckan na kockice je odlična podloga za slasni kanape, a možete ga koristiti i za zdrave slane torte i salate.

Rezani hleb sa integralnim brašnom vaš je saveznik u kuhinji, jer vam pomaže da začas posla smislite zanimljiv i ukusan obrok za vaše najmilije.