Žitoprodukt iz Zrenjanina, koji posluje u sastavu kompanije Don Don, donirao je tonu brašna stanovništvu ugroženom poplavama sa područja Krupnja. Takođe, iz ovog pogona Don Don-a se u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i PU Zrenjanin svakoga dana distribuira 1000 vekni hleba.

Kompanija Don Don od petka donira hleb, smrznute proizvode i brašno svim ugroženim područjima. Do sada je dostavljeno više od 11 tona hleba i pekarskih proizvoda, a u akciju je uključeno svih 8 pogona  koji posluju u sastavu kompanije.

“Nastavićemo da šaljemo hleb dok god i gde god bude potrebno. Apelujemo na sve kolege iz branše da se priključe i da zajedno pomognemo  ugroženima  iz poplavljenih područja  i onima koji učestvuju u akciji spasavanja”, izjavila je Aleksandra Đurišić, zadužena za odnose sa javnošću u kompaniji Don Don.

Don Don je donirao  Vojsci Srbije tonu smrznutih proizvoda koji su poslati kasarnama Jugovićevo u Novom Sadu, Cerski junaci u Šapcu i kasarni na Topčideru u Beogradu. Takođe, Don Don smrznutim proizvodima snabdeva i Gerontološki centar u Zemunu, gde  su smešteni evakuisani iz Obrenovca.