Kompanija Don Don organizuje veliku letnju nagradnu igru za svoje verne potrošače pod nazivom „Uz ukuse najmilije putujte do Italije“. Pravo na ušešće imaju svi potrošači koji kupe proizvode Domaćih i Pakovanih hlebova brenda „Naše zrno“, u svim  Delhaize prodajnim objektima. Nagradna igra traje do 14. avgusta, a veliko izvlačenje dobitnika će biti održano u subotu, 17. avgusta. Pored glavne premije, put u Italiju za 4 osobe, učesnike očekuju brojne vredne nagrade.

Od 19. jula počinje velika nagradna igra kompanije Don Don koja će trajati do 14. avgusta. Svi potrošači koji kupuju proizvode brenda „Naše Zrno“ u prodajnim formatima kompanije Delhaize, mogu učestvovati u nagradnom izvlačenju.

Uz svaku kupovinu artikla iz kategorija Domaćih i Specijalno pakovanih hlebova brenda „Naše zrno“, kupci dobijaju flajer koji treba da popune svojim ličnim podacima i ubace u kutiju naznačenu za nagradnu igru. Pored ličnih podataka, na flajer se upisuje i broj fiskalnog računa, a potrošač je dužan da račun sačuva do kraja izvlačenja.

„ Nagradnom igrom „Uz ukuse najmilije putujte do Italije“ želeli smo da se zahvalimo potrošačima na tome što nam svakoga dana ukazuju poverenje, i stvarno se nadamo da će lepe nagrade izmamiti osmehe. Ove godine uveli smo novi brend „Naše zrno“ koji je za kratko vreme postao omiljen kod potrošača. Sada želimo da nekome ulepšamo leto, a do kraja godine pripremamo još puno iznenađenja za poštovaoce dobrog ukusa “ izjavila je Aleksandra Đurišić, PR menadžer kompanije Don Don.

Nagrade:

I nagrada- Putovanje za 4 osobe u Lido di Jessolo (Italija)
II nagrada- GATTO Skuter
III nagrada- 3 x iPad mini
Utešne nagrade – 50 vaucera za kupovinu u Tempo objekima u vrednosti od 1.000 dinara.

Svečano izvlačenje nagrada će biti održano 17. avgusta, u objektu Tempo Ada, sa početkom u 12 časova.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena u dnevnom listu „Danas“ i na našem zvaničnom sajtu www.nasezrno.co.rs.