Beograd, 17. maj 2014 – Kompanija Don Don donira od juče hleb svim ugroženim područjima. Do sada je dostavljeno više hiljada vekni, pomoć je upućena i punktu u Beogradu, a u akciju je uključenio svih 8 pogona  koji posluju u sastavu kompanije. Iz kompanije apeluju da se lokalni krizni štabovi obrate lokalnim predstavnicima kompanije Don Don, kako bi pomoć što brže stigla do onih kojima je neophodna.

Na molbu Skupštine grada Obrenovac Don Don je danas hitno tamo poslao veću količinu hleba koja će uz pomoć MUP-a i svih koji učestvuju u akciji spasavanja biti dostavljena ugroženima.

U akciju su uključene sve naše proizvodne jedinickoje komuniciraju sa lokalnim kriznim štabovima u svom gradu i regionu i hitno šalju pomoć u hlebu i ostalim pekarskim proizvodima. Veću količinu hleba dostavili smo u prostorije “Interkomerca”, gde se prikuplja pomoć u hrani i vodi. Nastavićemo da šaljemo hleb dok god i gde god bude potrebo, kako bismo makar na taj način pomogli onima koji su izmešteni iz svojih domova”, izjavila je Aleksandra Đurišić, zadužena za odnose sa javnošću u kompaniji Don Don.

Više od 300 vozača kompanije od juče su na terenu i ulažu ogromne napore da dostave osnovnu životnu namirnicu onima kojima je najpotrebnija. U nekim područjima jedini način da se dostavi hleb bio je bagerima. Iz kompanije kažu da ni jedan odpogona u Srbiji u kojima posluju trenutno nije ugrožen i da se peći neće gasiti. Hleb koji ne bude mogao da se isporuči, šalje se direktno u „Interkomerc“.