Niš, 16. januar 2014 Od početka akcije „1 dinar za inkubator“ kompanija Don Don je uz pomoć svojih potrošača iz Niša prikupila 390.779 dinara. Akcija koja je započeta 1. decembra prošle, trajaće sve do 1. marta tekuće godine. Sredstva prikupljena u tom periodu biće iskorišćena za kupovinu neophodne opreme za neonatološko odeljenje Kliničkog centra u Nišu.

Iz Don Dona poručuju da su prijatno iznenađeni odzivom Nišlija da se priključe ovoj humanitarnoj akciji, koja se realizuje i na inicijativu grada Niša. Kupovinom Žitopekovog Belog i Belog rezanog hleba, oni doprinose prikupljanju novčanih sredstava, jer kompanija odvaja po jedan dinar od ukupne cene hleba za donaciju.

Dečjoj klinici niškog Kliničkog centra nedostaju razni aparati za odeljenje intenzivne nege, kao što su aspiratori i ultrazvučni aparati i izuzetno mi je drago što možemo da pomognemo u pribavljanju adekvatne opreme i na taj način uložimo u ono najvrednije, u život. Hvala svim našim potrošačima koji su prepoznali važnost ove akcije i želju da udruženim snagama doprinesemo poboljšanju uslova za lečenje u Kliničkom Centru“ – izjavio je Milan Todorović, direktor Žitopeka.