Niš, 18. jul 2016 – Don Don, lider u proizvodnji pekarskih proizvoda otvorio je danas pekaru Žitopek Tvojih 5 minuta, u kojoj će Nišlije moći da uživaju u svojim omiljenim pecivima iz poznatog asortimana Žitopeka, ali i slatkim i slanim pekarskim đakonijama koje kompanija proizvodi pod brendovima Tvojih 5 minuta i Naše Zrno. Ovim povodom, kompanije će uručiti donacije Sigurnoj kući u Nišu, kao i Centru za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju – Mara.

»Želja nam je da potrošačima budemo uvek blizu, sa svežim i ukusnim pecivom po pristupačnim cenama. Svake nedelje i svakog meseca pripremamo akcije, pa će Nišlije moći da pronađu svoje omiljene proizvode po još nižim promotivnim cenama« poručio je Milan Todorović generani direktor Žitopeka.

Otvaranje pekare, kompanija je obeležila i pomažući lokalnoj zajednici:

»Politika kompanije je da pomaže ugrožene grupe stanovništva u svim gradovima u kojima posluje. Prošle godine je sproveden humanitarni projekat Dinar za inkubator u okviru kog smo, zajedno sa našim sugrađanima, donirali inkubator odeljenju neonatologije Kliničkom centru u Nišu. Sada nastavljamo sa tom lepom tradicijom. Ovoga puta donacija u vidu proizvoda namenjena je korisnicima Sigurne kuće i Centra za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju – Mara« dodala je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

20160718_084939