U ponedeljak i utorak 3. i  4. Februara, ljubitelji svežih, toplih kajzerica imaće priliku da kupe svoje omiljeno pecivo po simboličnoj ceni u Idea objektima u Beogradu.

U želji da potrošačima ponudi uvek sveže, tople kajzerice, ali i da ih podseti na ovo pecivo, kompanija Don Don je krajem prošle godine uvela potpuno novi koncept na odeljenjima pekare u velikim supermarketima. Kajzerice su se pekle u samim objektima, a obučeni promoteri u Dis i Idea marketima nudili su potrošačima ovo ukusno bečko pecivo po ceni pristupačnoj svima.

„Potrošači su odmah prepoznali kvalitet, i kajzerice su brzo od pomalo zaboravljenog postale omiljeno pecivo. Zato smo rešili da nastavimo akciju sada ćemo ponuditi kajzerice u 7 beogradskih objekata, a uskoro ovo mogu da očekuju i potrošači u ostalim delovima Srbije“, rekla je Lucija Stević, brend menadžerka u kompaniji Don Don.

Kajzerice Tvojih 5 minuta moći će da se kupe 3. I 4. Februara, a i ovog puta promoteri će biti tu za sve informacije o ovom proizvodu. U ponudi će se naći Bela, Integralna i Korn kajzerica, a u Don Don –u kažu da će uskoro i potrošači u ostalim gradovima imati priliku da uživaju u omiljenom pecivu Cara Franca Jozefa.

 

Objekat Datum Vreme
Idea Extra – Beograd 3. i 4. februar 10 – 18h
Idea Ušće – Beograd 3. i 4. februar 11 – 19h
Idea Blok 62 – Beograd 3. i 4. februar 10 – 18h
Idea Čukarica – Beograd 3. i 4. februar 10 – 18h
Idea Južni bulevar – Beograd 3. i 4. februar 10 – 18h
Idea Đeram – Beograd 3. i 4. februar 10 – 18h
Idea Trošarina – Beograd 3. i 4. februar 10 – 18h