Beograd 4.12. 2014 – Prodajna izložba fotografija pod nazivom „Probudi se“, namenjena deci Prihvatilišta, otvorena je u 12 časova u Domu omladine u Beogradu.

„Kompanija Don Don tokom cele godine pomaže veliki broj domova za decu i odrasle širom Srbije, jer kažu da je davati mnogo lakše nego primati. Naša politika je da pomažemo najugroženije kategorije stanovništva, a deca u Prihvatilištu to sigurno jesu. Sa Prihvatilištem inače imamo odličnu saradnju tokom cele godine, a današnji dan je  samo prilika da ukažemo na značaj poklanjanja i činjenicu da mnogo institucija zavisi od naših donacija“ – izjavila je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

Manifestacija pod nazivom „Probudi se“ zamišljena je kao prodajna izložba fotografija na kojima bi modeli bili poznate ličnosti i mališani Prihvatilišta. Putem fotografija, profesionalni fotografi Petar Đorđević, Vladimir Šporčić i Luka Šarac potrudili su se da na jedan inovativan, kreativan način, približe javnosti život dece u Prihvatilištu.

Osim Don Dona, podršku ovoj manifestaciji  pružili su Dom omladine, Masel group, magazin Story, kao sportski klubovi, glumci i muzičari, i mnogobrojne poznate ličnosti.

Sredstva od izložbene prodaje fotografija namenjena su za finansiranje projekta „ Pobedi za Decu Prihvatilišta“.