Beograd, 4.3.2016.– Sa željom da iniciraju intenzivno regionalno umrežavanje, direktorka DOBA fakulteta Jasna Baloh i Jelena Singer, HR direktor vodeće kompanije u oblasti pekarske industrije i proizvodnje „Don Don“, najavile su jedinstvenu saradnju na našim prostorima, pod pokroviteljstvom Slovenačkog poslovnog kluba. Saradnja otvara mogućnost da studenti dodiplomskih i postdiplomskih studija DOBA fakulteta budu u organizovanoj poseti sedištu kompanije „Don Don“, kao i na radnoj praksi na nekoj od lokacija na kojima kompanija posluje u Srbiji i Sloveniji.

„Studenti će tokom studija moći da obavljaju svoju stručnu praksu u kompaniji Don Don, u Srbiji ili Sloveniji. Pored toga će se tokom prakse upoznati sa načinom rada u velikom sistemu kakav je Don Don. Naša kompanija je uvek otvorena za mlade ljude i sveže ideje, zato sam sigurna da će ova saradnja biti korisna i za studente i za nas“, rekla je Jelena Singer, HR direktor Don Don-a.

DOBA fakultet uz partnerstvo i podršku Slovenačkog poslovnog kluba nastoji da se na domaćem tržištu profiliše kao mesto novih poslovnih prilika, koje studentima otvara mogućnosti da ostvare međunarodnu saradnju i direktno se povežu sa domaćim i inostranim kompanijama.