Tokom poslednjih šest godina, koliko je Don Don prisutan na tržištu Srbije, trudili smo se izgradimo jak domaći brend i zadovoljimo potrebe potrošača najvišim kvalitetom proizvoda. Posebno smo ponosni na odnos poverenja i pripadnost zajedničkim vrednostima koji brižljivo negujemo sa potrošačima, poslovnim partnerima, ali i zaposlenima, jer upravo nas je taj odnos učinio prepoznatljivim, i izdvojio u odnosu na druge proizvođače u pekarskoj industriji.

Svi znamo da uspeh jedne kompanije nikada nije rezultat zalaganja samo jedne ili nekoliko osoba. Zato vas pozivamo da zajedničkim snagama dokažemo da je Naše zrno najbolji novi brend u kategoriji hrane koji proizvodi Don Don.

Prijavili smo se za ovogodišnju jubilarnu, desetu akciju Najbolje iz Srbije, u organizaciji Privredne komore Srbije, u kategorijiama roba svakodnevne potrošnje – hrana i za najbolje uvođenje novog brenda. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da glasanjem za brend Naše zrno doprinesete široj prepoznatljivosti našeg brenda i ostvarenju naše zajedničke misije – da budemo prvi i najbolji novi domaći brend.

Glasanje za akciju Najbolje iz Srbije trajaće od 10. do 21. marta, a najbolji brendovi biće proglašeni na svečanosti 9. aprila.

Posetioci nakon registrovanja na sajtu www.najboljeizsrbije.rs, dobijaju jedinstven pristupni link koji važi do kraja glasanja. Link za registraciju je na adresi. Pomoću linka u svakoj kategoriji može da se glasa samo za jedan brend, a dodeljeni glas nije moguće poništiti. Glasanje je anonimno, a moguće je glasati za brendove u svim, ili samo u nekim kategorijama.

Samo zajedno možemo biti najbolji!