Beograd, 15. maj 2014 – Bujica koja se širi u celoj zemlji stvorila je ogromnu štetu i onemogućila prilaz, a time i snabdevanje stotine hiljada građanja na ugroženim područjima u celoj zemlji.

Da bi dostavili  hleb ugroženom stanovništvu u Grockoj, Umčarima i Dražnju, koji su već neko vreme bez ove i drugih osnovnih namirnica, radnici u Don Donu  angažovali  su bagere, jer ne postoji drugi način da se priđe tim selima.

“Kada se bavite proizvodnjom hleba, morate učiniti sve da vaši potrošači svakoga dana dobiju svež proizvod. Stanovnici sela Dražanj danas su ostali bez hleba, i jedini način da stignemo do njih bio je – bagerom. Ponosni smo na sve naše kolege koji učestvuju u ovoj akciji, i koji su se dosetili na koji način je jedino moguće da ovim ljudima, koje je poplava zarobila i koji su ostali bez struje dostave osnovnu namirnicu, pa makar i bagerom,”  poručuju  iz Don Dona.

Iz kompanije najavljuju da će nastaviti da izveštavaju  javnost informacijama o snabdevanju, i najavlju da će učiniti sve da se stanovništvo snabde osnovnom životnom namirnicom.