Zrenjanin, 25. april 2016 – Kompanija Don Don već godinama donira proizvode zrenjaninskoj bolnici i na godišnjem nivou to iznosi 500 kg smrznutog peciva, istakao je rukovodilac pekare zrenjaninskog ogranka kompanije Don Don, Goran Radovanović, uručivši u petak prvi kontingent donacije od 100 kg smrznutog peciva Pedijatrijskoj službu Opšte bolnice »Đorđe Jovanović« Zrenjanin.

Načelnica Pedijatrijske službe, dr Tatjana Stanković zahvalila je na ovom lepom i humanom gestu kompanije Don Don, istakavši da je time obezbeđena užina tokom cele godine za najmlađe pacijente.

„Raduje me što naša saradnja prerasta u tradiciju. Drago mi je da su Don Don i Žitoprodukt prepoznali potrebe ove bolnice i bili spremni da pomognu, i da sam, između ostalog, i sam deo ove lepe akcije, ali i kompanije koja je društveno odgovorna i koja na ovakav način pomaže. Verujem da će naši proizvodi olakšati rad zaposlenima, ali i ulepšati bolničke dane najmlađim pacijentima. Ovo je prilika da pozovem i ostale društveno odgovorne kompanije da slede primer Don Dona i Žitoprodukta i pomognu u okviru svojih mogućnosti“ – izjavio je tom prilikom g. Goran Radovanović.

Pomoćnik direktora za medicinske poslove, pedijatar prim. mr sci dr Dušan Velisavljev je iskazao zahvalnost na uručenoj donaciji, ali je i skrenuo pažnju da su narednom periodu zgradi predviđeni radovi i rekonstrukcija zgrade Pedijatrijske službe, pa poziva kompanije i ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu da slede primer ove društveno odgovorne kompanije  i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu adaptaciju objekta u kojem se leče najmlađi pacijenti celog Srednjobanatskog regiona.