Beograd 18. mart 2016 – U okviru svoje akcije „Podeli radost“ i misije da pruži
pomoć onima kojima kojima je to najpotrebnije, predstavnica kompanije Don Don, Aleksandra Đurišić i gradski većnik za privredu Dalibor Jekić posetili su Centar Kneginja Ljubica u Kragujevcu i obradovali decu proizvodima Tvojih 5 minuta. Ovom prilikom potpisan je i ugovor o donaciji, pa će se saradnja između i Centra za razvoj usluga socijalne zaštite Kneginja Ljubica i kompanije Don Don nastaviti i ubuduće.

„Kragujevčani su inače humana zajednica, to je nešto što je čini mi se nasleđeno kao deo kulture, jer ima dosta i pojedinaca i porodica ali udruženja koje nam pomažu. Svakako, pored svih problema sa kojima se suočavamo poslednjih nekoliko godina, od kojih je najveći zabrana zapošljavanja usled nedostatka sredstava za finansiranje rada ustanove, svaka pomoć je više nego dobrodošla. “ – izjavila je Ljiljana Stanković, direktorka Centra.

Gradski većnik za privredu, Dalibor Jekić je zahvalio u ime lokalne samouprave i grada kompaniji Don Don na današnjoj donaciji, ali i odluci da u narednom periodu podržava rad Centra Keginja Ljubica, u skladu sa njihovim potrebama.

U okviru svog društveno odogovornog poslovanja kompanija Don Don kontinuinirano pomaže brojne ustanove među kojima su prihvatilišta za decu i odrasle, škole, domovi kako u Beogradu, tako i u svim lokalnim sredinama u kojima posluje. Od početka godine realizovane su donacije Prihvatilištu za decu, Sigurnoj kući, Prihvatilištu za stare u Beogradu, SOS selu u Kraljevu, brojnim školama, a Don Don će svoju misiju nastaviti i u narednom periodu.

Kontakt za medije:
Aleksandra Tasić
mail: [email protected]
tel:+381 62 83 99 430