Niš, 09. avgust 2016 – Od danas Nišlije mogu da uživaju u slasnim Tvojih 5 minuta proizvodima na još jednoj lokaciji u gradu, u Bulevaru Zorana Đinđića 27/4. Ovo je drugi maloprodajni objekat koji kompanija Don Don, lider u proizvodnji pekarskih proizvoda, otvara u Nišu u želji da potrošačima bude uvek blizu i ponudi im sveža i ukusna peciva po pristupačnim cenama.

 U moderno uređenom prostoru nove Žitopek Tvojih 5 minuta pekare Nišlije, osim dobro poznatog asortimana Žitopeka, očekuju i proizvodi brendova Tvojih 5 minuta i Naše zrno.  Osim toga, svake nedelje i svakog meseca moći će da pronađu svoje omiljene proizvode po još nižim promotivnim cenama, poručuju iz Žitopeka.

Sve posetioce koji danas svrate do pekare očekuju brojna iznenađenja, pokloni i degustacije, zato svratite!

Očekujemo vas na novoj adresi, Bulevar Zorana Đinđića 27/4.

 _______________________________________________________

O kompaniji Don Don

Don Don je do sada uložio oko 50 miliona evra u razvoj pekarske industrije. Don Don posluje u industriji pekarstva u regionu već 20 godina, a u Srbiji je prisutan sedam. Za to vreme, kompanija je pored osnovnog i najvećeg proizvodnog pogona PDM u Pudarcima, nadomak Beograda, koji je kupila 2008. godine,  proširila sastav pogona u kojima posluje i sada ih ima još pet: Žitoprodukt  Zrenjanin, Kraljevačka pekara, MS pekara  – Jakovo, Zlatni Pek – Leskovac i najveći – Fidelinka pekara u Subotici. U svih osam pogona u zemlji  u poslednje dve godine unapređena proizvodnja, uvedene nove proizvodne linije i otvoreno još radnih mesta. Danas Don Don zapošljava oko 1.000 ljudi, a u njegovim pogonima proizvede se dnevno oko 250. 000 vekni hleba.

Osim brenda Tvojih 5 minuta, sa kojim je ušao na naše tržište, 2013, Don Don je uveo brend Naše zrno, koji je za kratko vreme postao jedan od najprepoznatljiviih i omiljenih među potrošačima. Kompanija je i dobitnik priznanja Najbolje iz Srbije za najuspešnije uvođenje novog brenda na tržište za 2014. godinu.