Beograd, 18. septembar – Iz Don Dona stižu nova ukusna zadovoljstva – bele krofne i krofnice sa višnjama, kao i novi proizvodi bez holesterola i trans masti: francuski kroasan, kroasan sa kajsijom, rolnica sa vanilom i višnjom i šapica pica, koja će svaki dan učiniti slađim.

Programu krofni prelivenih crnom čokoladom priključuju se i neodoljivo ukusne krofne prelivene belom čokoladom i punjene višnjom. Sveže i do tri dana, u pakovanjima od dve krofne ili u rinfuzu idealne su za desert, doručak ili užinu.

PP Bele krofne pakovanje

 

U duhu francuskih kuvarskih recepata iz 19. veka, Don Don je svoje potrošače obradovao i ponudom najfinijeg francuskog kroasana, koji je omiljen u celom svetu.

PP Francuski kroasan

 

 

Sve ljubitelje slatkih zadovoljstava sa istančanim ukusom posebno će obradovati kroasan sa voćnim punjenjem od kajsije.

PP Kroasan kajsija

 

Otkrijte nesvakidašnju kombinaciju ukusa višnje i vanile u novoj rolnici, koja će vam u najboljoj meri obezbediti pravo uživanje u slatkom zalogaju svakoga dana.

PP Rolnice visnja vanila

 

 

Uživajte u prepoznatljivom ukusu Italije i jednoj od najpopularnijih vrsta pizze širom sveta, u novoj šapici Margarita, napravljenoj bez holesterola i trans masnih kiselina.

PP Sapica pizza margarita

 

Pod poznatim brendom Tvojih5 minuta kompanija Don Don proizvodi tostove i peciva, slatka i slana, krofnice, smrznuta testa i podloge za picu, kao i druge smrznute proizvode za doradu.