Kragujevac, 20. jun – U Kragujevcu je otvorena nova moderna pekara Žitoprodukt Tvojih 5 minuta, u ulici Kralja Petra I 44. Ovo je prvi maloprodajni objekat u Srbiji koji nosi naziv „Tvojih 5 minuta“, a u kompaniji  Don Don kažu da će vrlo brzo rebrendirati sve postojeće maloprodajne objekte, ali i ulagati u nove.

Uz vruće pecivo i brojne poklone za potrošače otvorena je prva pekara „Žitoprodukt Tvojih 5 minuta“ u Kragujevcu. U samom centru Kragujevca, na adresi Kralja Petra I 44 Kragujevčani su dobili novu komšijsku pekaru. U moderno opremljenoj pekari pored dobro poznatog asortimana kragujevačkog „Žitoprodukta“, potrošači će biti u prilici da kupe i proizvode kompanije Don Don pod brendovima „Tvojih 5 minuta“ i „Naše zrno“ po pristupačnim cenama.

„Prvu pekaru po novom standardu otvaramo baš u Kragujevcu, jer Žitoprodukt ima puno iskustva sa maloprodajom i bogatu pekarsku tradiciju. Drago nam je da su potrošači zadovoljni izgledom i asortimanom koji nudimo, svi su uživali u današnjoj degustaciji. Rebrendiraćemo sve postojeće objekte, a možemo najaviti i otvaranje novih, kako u Kragujevcu, tako i u drugim gradovima širom zemlje“, rekla je Vesna Živanović iz Don Don-a.

Iz Žitoprodukta najavljuju stalne nedeljne i mesečne akcije, kako bi bili još bliže svojim sugrađanima.