Naše zrno Nordijski i Pur Pur hleb ovog juna dobiće novu ambalažu. Osim što ih potrošači prepoznaju po kvalitetu, vrhunskom ukusu i specifičnom obliku, od sada će ih prepoznavati i po novom, premium pakovanju!

Pakovani hleb je trend svuda u svetu, u poslednjih nekoliko godina i kod nas. Ambalaža ima ulogu da zaštiti hleb od uticaja spoljne sredine, i pomaže mu da duže zadrži svežinu.

Novo pakovanje Pur Pur hleba je ljubičaste boje. Ljubičasta asocira na neponovljiv kvalitet – u sastavu ovog hleba je drevna sorta pšenice pur pur koja raste na nadmorskim visinama iznad 1000 metara, i vekovima je zadržala svoje prirodne osobine. Dodatak oraha i bundevinog semena svakoj kriški Pur Pur hleba daje intenzivan, začinski ukus.

Bordo ambalaža u kojoj će se ovog juna naći Nordijski hleb asocira na to da je reč o premium vrsti hleba.  Nordijski hleb pravi se od 5 vrsti brašna, tradicionalne je izrade, i karakteriše ga velika nutritivna vrednost. Obogaćen semenkama suncokreta, soje i lana, zadovoljiće i potrebe onih potrošača sa najzahtevnijim nepcima.

Na novim ambalažama je istaknut pečat kvaliteta – čista petica, i 5 benefita koje ovi hlebovi donose na vašu trpezu.

Za sve one koji od hleba očekuju nešto više, Naše zrno preporučuje Pur Pur i Nordijski!