Počela je velika nagradna igra koju organizuju AngroHit iz Kikinde i „Naše zrno“, a za ljubitelje „Naše zrno“ dnevno svežih hlebova spremili smo odlične nagrade. Nagradna igra traje od 25. jula do 23. avgusta, a svečano izvlačenje dobitnika biće održano 24. avgusta u 18h uživo na TV „Rubin“.

Svi koji vole „Naše zrno“ dnevno sveže hlebove, ovog leta imaju priliku da osvoje vredne nagrade dok uživaju u svojim omiljenim ukusima. AngroHit i „Naše zrno“ organizuju veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vaučere za kupovinu tehnike.

Kupovinom jednog od „Naše zrno“ hlebova koji učestvuje u nagradnoj igri u Angrohit objektima, stičete pravo da učestvujete u nagradnoj igri. Hlebovi koji učestvuju u nagradnoj igri su:

  • Beli hleb 500g
  • Beli hleb 450g
  • Hleb sa mekinjama 500g
  • Polubeli hleb 500g

Sve što treba da uradite je da na poleđini fiskalnog računa, na kojem se nalazi kupljeni artikal „Naše zrno“, čitko upišete  svoje ime i prezime,  adresu i broj telefona. Fiskalni račun sa podacima ubacite u nagradnu kutiju koja se nalazi u svakom AngroHit objektu koji učestvuje u nagradnoj igri, i sačekajte izvlačenje.

Nagradna igra traje od 25. jula do 23. avgusta, a izvlačenje dobitnika gledajte uživo na TV „Rubin“

24. avgusta u 18 sati.

Nagrade su vaučeri za kupovinu u prodavnici „Tehnika“ u Kikindi, u sledećim vrednostima:

I nagrada 50.000 dinara

II nagrada 15.000 dinara

III nagrada 10.000 dinara

IV nagrada 5x po 5.000 dinara

Srećno!