Poznati domaći brend najukusnijih hlebova „Naše Zrno“, predstaviće se na sajmu Lady Fair, koji se održava u subotu i nedelju, 14. i 15. septembra ispred TC Ušće. „Naše Zrno“ će predstaviti pravu poslasticu – liniju hlebova Bazično zdravlje, brojna iznenađenja, nagrade kao i besplatno savetovanje sa nutricionistom.

Glavno iznenađenje za sve dame „Naše Zrno“ je pripremilo u saradnji sa jednom od najmlađih ali trenutno i najpopularnijih modnih kuća u Srbiji , Must Have Dizajn, kreatorke Ane Stojanović, u vidu velike nagradne igre. Must Have Dizajn je za jednu srećnu damu pripremio haljinu iz svoje najnovije kolekcije koja će premijerno biti predstavljena na predstojećem sajmu. Ako se pitate kako do haljine – jednostavno je: dame koje posete štand „Naše zrno“ fotografišu se pored haljine, a fotografiju šalju porukom na Facebook stranu Tvojih 5 minuta. Fotografije se šalju do ponedeljka, 16. Septembra u 10 ujutru, kada će na Facebook strani Tvojih 5 minuta biti objavljen album sa pristiglim fotografijama. Glasanje počinje upravo tada, i završava se 22. Septembra u 22h. Ime dobitnice biće objavljeno na sajtu www.nasezrno.co.rs, a srećna dama dobiće haljinu koja prati njenu liniju.

Pored toga, sve dame koje posete štand brenda „Naše Zrno“ imaće priliku da uživaju u degustaciji hlebova, da oprobaju svoje znanje u kvizu gde ih očekuju brojne nagrade, ili čuju zanimljive savete nutricionistkinje  Jasmine Mitrić. Pozivamo devojke i dame koje imaju nedoumice u vezi svoje ishrane, da posete štand i podele ih sa Jasminom.

Kao i uvek, spermili smo brojne poklone i iznenađenja za dame koje će ovaj vikend provesti sa nama.

Sve informacije u vezi sa nagradnom igrom mogu se dobiti i na štandu „Naše Zrno“ kao i na FB strani „Tvojih 5 minuta“ i „Must Have Dizajn“.