Kraljevo, 28. septembar 2013.- Na tradicionalnom takmičenju u spremanju pasulja na kraljevačkom centralnom gradskom trgu, posetioci će uz specijalitete od pasulja moći da uživaju u hlebovima „Naše zrno“. 

Manifestacija „Pasuljijada“ koja počinje danas u 11 sati na Trgu srpskih ratnika okupiće 50-ak majstora za pripremanje ovog tradicionalnog specijaliteta. Ljubitelji pasulja ove godine će uz svoj omiljeni specijalitet biti u prilici da degustiraju proizvode pod brendom „Naše zrno“. Iz kompanije Don Don kažu da se raduju što će se ove godine družiti sa Kraljevčanima na ovoj paradi dobrog ukusa, a da je spoj pasulja i hleba napravljog uz poštovanje tadicije logičan. „Ove godine počeli smo proizvodnju u čuvenom Kraljevačkom pogonu, i za nas je ovo odlična prilika da se upoznamo sa potrošačima, ali i da se sami dobro provedemo. Naši hlebovi prave se u najsavremenijim uslovima, uz poštovanje najviših standarda u pekarstvu, ali i oslanjajući se na bogatu pekarsku tradiciju. Radujemo se što ćemo danas biti u ovom carstvu dobrog pasulja, a Kraljevčane pozivamo da se ove subote druže sa nama i uživaju u specijalitetima iz naše kuće“, poručio je Nenad Đorđević, direktor marketinga i razvoja kompanije Don Don.

Posetioci „Pasuljijade“ imaće priliku da degustiraju naše hlebove tokom cele manifestacije, a „Naše zrno“ želi puno sreće svima koji se danas budu takmičili.