Iz kompanije Don Don i Izavačke kuće Laguna stižu odlične vesti za sve ljubitelje dobre knjige iz Subotice, Novog Sada, Kraljeva i Kruševca. U knjižarama Delfi u ova četiri grada zajedno organizujemo veliku vikend akciju! Ove i naredne dve subote, uz kupovinu knjige „Mršavljenje bez dijete“ autorke Kimberli Vilis, kupci na poklon dobijaju paket koji je kompanija Don Don spremila za ljubitelje knjige koji brinu o sebi i svom zdravlju, a vole da uživaju u dobrom ukusu, bez griže savesti. 

 

Kupovinom knjige „Mršavljenje bez dijete“ na poklon dobijate paket zdravih proizvoda iz asortimana „Naše zrno“. Akcija koja vodi računa o vašem zdravlju i vitkoj liniji počinje u subotu 20. jula i trajaće naredne tri subote u knjižarama Delfi u Kraljevu (Omladinska 16/1), Kruševcu (Mirka Tomića 89), Subotici (Korzo br. 8) i Novom Sadu (Kralja Aleksandra 3).

Pripremite vitku liniju za leto na najlakši način uz knjigu „Mršavljenje bez dijete“ Kimberli Vilis, uspešnog stručnjaka za mršavljenje. Ova knjiga se razlikuje od drugih metoda mršavljenja po tome što će vam pomoći da uskladite svoje stavove o sebi, svom telu i hrani koju jedete, primenom vežbi zasnovanih na jogi, akupresuri, hipnoterapiji i neurolingvističkom programiranju. Zahvaljujući tome, prirodnim putem ćete izmeniti ono što unosite u svoje telo.

Knjiga „Mršavljenje bez dijete“ promoviše ne samo zdravu ishranu već i zdrav, aktivan način života. To je ujedno i jedan od ciljeva kampanje kompanije „Don Don“, koja stoji iza brenda „Naše zrno“. „Deo kampanje „Naše zrno“ posvećen je i promovisanju dia fit, integralnog i mešano-ražanog hleba kako bi se razbila predrasuda o vitkoj liniji koja podrazumeva odricanje od hleba. Uz pravi odabir hleba, zdrav odnos prema hrani koju unosimo i aktivnostima koje nam pre svega prijaju, možemo biti vitki i postići harmoniju tela i duha“, izjavila je Aleksandra Dimić, brend menadžer u kompaniji Don Don.

Postanite vitki, zdravi i zadovoljni svojim telom uz Naše zrno i Lagunu