Beograd, 25. decembar 2014 – Kompanija Don Don, lider u proizvodnji hleba i pekarskih proizvoda, povodom predstojećih novogodišnjih praznika obradovala je decu škole za oštećene sluhom Stefan Dečanski kao i decu iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine.

„Praznici su vreme darivanja i period u kome sa posebnom pažnjom mislimo na druge. Iako je politika kompanije Don Don da pomaže ugroženim grupama stanovništva tokom cele godine, posebno nas raduje što možemo da obradujemo mališane i zasladimo im praznike. Tradiciju doniranja nastavljamo i u narednim godinama“ – izjavila je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

Tokom 2014. godine kompanija Don Don je donirala preko 40 tona proizvoda u više od 30 ustanova među kojima su prihvatilišta za decu i odrasle, škole, domovi i drugo.  Kao društveno odgovorna kompanija, a u okviru brige za sve lokalne sredine u kojima posluje, Don Don konstantno donira  ustanove gradova u kojima posluje.   Takođe,  od decembra do kraja februara naredne godine traje akcija “1 dinar za inkubator” u okviru koje kompanija “Don-don” daje po dinar od svakog prodatog belog i belog rezanog “Žitopekovog” hleba za kupovinu inkubatora za odeljenje neonatologije u Nišu.