Subotica, 8.6.2013.- Oganizator VII Međunarodnog i regionalnog sajma privrede u Subotici, JKP „Subotičke pijace“, dodelio je danas posebnu nagradu kompaniji Don Don za štand kojim se kompanija predstavila na sajmu. 

Poslednjeg dana sajma, na zvaničnoj dodeli nagrada, kompanija Don Don nagrađena je peharom i posebnim priznanjem. Posetiocima se kompanija predstavila svojim proizvodima iz pogona „Fidelinka pekara“ u Subotici i svojim novim brendom „Naše zrno“. Miloš Cetić, koji je u ime Don Don-a primio nagradu, izjavio je da se svi u kompaniji raduju priznanju koje su organizatori dodelili štandu. „Zaista smo se trudili da na što bolji način prikažemo i kompaniju Don Don, i „Fidelinka pekaru“ i novi brend „Naše zrno“. Posetioci štanda su uživali u našim proizvodima, i presrećni smo što su organizatori prepoznali našu želju da se što bolje pokažemo. Zahvaljujemo se na nagradi, i nadamo se lepom druženju i sledeće godine na subotičkom sajmu.“

Sajam u Subotici okuplja značajne preduzetnike iz Vojvodine i regiona, a cilj sajma je jačanje privrednih odnosa. Tema ovogodišnjeg sajma bila je proizvodnja, prerada i distribucija hrane.

Gordana Tomić, direktor pekarske jedinice „Fidelinka pekara“, istakla je značaj ove nagrade za Fidelinku i Don Don. „Vest da smo dobili priznanje stiže u isto vreme kada obeležavamo dve godine od kako je „Fidelinka pekara“ u zakupu kompanije Don Don. Drago nam je da Subotica ceni svoju Fidelinku, i da je prepoznala naše napore da Fidelinka ponovo bude ono što je oduvek bila – sinonim za kvalitetan hleb i tradiciju. Ponosni smo na to što proizvodi iz Fidelinke putuju u zemlje Evrope, i što možemo da kažemo da smo se pokazali kao pouzdan partner za Evropsku uniju. U budućnosti ćemo nastaviti da ulažemo u pogon, znanje i nove tehnologije, jer se samo tako možemo odužiti Subotici i potrošačima na poverenju koje nam ukazuju preko 50 godina, koliko je pogon star“, rekla nam je gospođa Tomić.