RÓLUNK

Fogyasztóink igényeinek meghallgatása a legfontosabb céljaink közé tartozik, és arra törekszünk, hogy a legjobb minőségű pékáruval válaszoljunk igényeikre.

A Don Don cég 2008 óta működik Szerbiában, azóta folyamatos beruházásokkal az európai piacra is kiterjesztette tevékenységét.

Szerbia szerte több helyen van gyártóüzemünk: Pancsován, Szabadkán, Újvidéken, Nagybecskereken, Pudarciban, Jakovóban, Leskovacon, Kraljevóban, Kragujevacon, Paraćinban, Velika Planán, Nišben és Zaječarban.

Gabona tárolására valamint a búza őrlésére 2 malmunk áll rendelkezésünkre – Bácsfeketehegyen és Nagybecskereken.

Pékségeinkben naponta több mint 300 000 friss cipó készül, a fagyasztott termék programunk pedig a Balkán egyik legnagyobb gyártó- és tárolókapacitásával rendelkezik.

A szlovéniai gyártóüzemmel együtt, ahol a Don Don üzemelteti a legnagyobb szlovén pékséget, a Grosuplje-t, továbbá egy pékséget Kranjban és egyet a montenegrói Danilovgradban, a cégünk ma már több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat.

Szerbián kívül Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Macedónia, Görögország, Bulgária, Románia, Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Csehország, Németország és Lengyelország piacán is tevékenykedünk.

Desislav Nankov, +359 89 223 5920, [email protected]
Head of sales for Bulgaria , Romania , Hungary and North Macedonia