Beograd 3. mart 2016 – Kompanija Don Don je u okviru svog društveno odgovornog poslovanja i misije da širi radost i pruži ruku onima kojima je to najpotrebnije posetila Sigurnu kuću u Beogradu i štićenike ove ustanove obradovala proizvodima Tvojih 5 minuta.

„Drago nam je da je kompanija Don Don prepoznala Sigurnu kuću kao organizaciju kojoj je potrebna podrška. Donacija nam je u toliko važnija jer je rezultat glasanja na facebook mreži pokazatelj da građani imaju svest o važnosti i radu ove organizacije, i zato nam je ovo jedna od dražih akcija. Nadamo se da će primer Don Dona slediti i druge društveno odgovorne kompanije, jer je nama svaka pomoć i pažnja dobrodošla – Izjavila je Vesna Stanojević, direktorka Sigurne kuće.

„Današnju posetu su inicirali ljudi koji nas prate na društvenim mrežama, a mi smo rado podržali inicijativu. Ne smemo ćutati o nasilju, ne smemo ga tolerisati. Svedoci smo da se svakoga dana dešavaju strašne stvari i duboko verujemo da se nasilje može sprečiti i to zahteva angažovanje svih nas. Brinuti o žrtvama nasilja je samo je jedan od načina podrške. Nadamo se da je ovo samo početak saradnje sa Sigurnom kućom, koja svojim korisnicima daje nadu za novi početak, – izjavila je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

 

www.sigurnakuca.net