Pažljivo odabrani sastojci i tradicionalna receptura čine ovaj somun prvim izborom pravih hedonista! Naše zrno Somun se pravi od brašna od najfinijih sorti pšenice, što mu daje dobro poznat ukus i teksturu. Odlično se slaže uz roštilj i pikantna jela. Naše zrno Somun crni se pravi od najfinijeg 100% crnog brašna T1100, što mu daje specifičnu aromu, vlažnu sredinu, prepoznatljivu teksturu i ukus! Naše zrno Somun sa semenkama obogaćen je semenkama suncokreta, lana i bundeve.

Somuni

Ovaj ukusan hleb, isečen sa željom da svaki član porodice sa lakoćom dobije svoju krišku, čije je serviranje pravo zadovoljstvo, učiniće porodičnu trpezu neodoljivom. Pogodan za sendviče i namaze, lako svarljiv i daje energiju za ceo dan. Za porodičnom trpezom, na pikniku ili za užinu – hleb upakovan, izrezan, spreman za serviranje, duži rok trajanja. Izaberite ukusno, izaberite praktično.

Beli rezani hleb

Hleb 7 zrna i Mekane kifle 7 zrna su spoj pažljivo odabranih sastojaka koji pružaju harmoniju ukusa pri svakom zalogaju i produženu svežinu. Originalna receptura bogata je integralnim raženim brašnom i zrnima raži, ovsa, lana, susama, prosa, pšenice i suncokreta, i kao takva potpomate varenju savršeno se uklapa sa svakom stom namirnica.

7 zrnahleb i mekane kifle

Porodica, sunčano jutro, šolja kafe i Tvojih 5 minuta tost – recept za najbolji početak dana. Sastojci tosta Tvojih 5 minuta su pažljivo odabrani, kombinovani sa prirodno fermentisanim pšeničnim kiselim testom, brašnom od najfinijih sorti žitarica, bez dodataka aditiva. Tost hleb je praktičan za pripremu ukusnih sočnih sedviča, u kombinaciji sa slanim i slatkim namazima i kao prilog salatama i obrocima. Tost je ukusniji kada se tostira jer se tada postiže idealna krckavost zalogaja. Prepustite se neodoljivom ukusu tosta Tvojih 5 minuta!

Tost

Raznovrsni doručak i večeru mi omogućavaju kombinacije obroka sa proizvodima Tvojih 5 minuta koje nalazim u supermarketima u mojoj blizini.

Ana, student

U mojoj kući rezani hlebovi su najčešće na stolu, a pošto radim u marketu primećujem da su ne retko izbor i drugih kupaca.

Vera, prodavačica

Zbog posla nemam mnogo vremena za obroke. Pakovana peciva su mi zgodna za poneti, a omiljeno pecivo su mi Pogačice sa sirom.

Zoki , bravar

Hlebovi i tostovi su obavezan deo mog obroka, posle njih se osećam tako sveže!

Suzana, domaćica