25.12.2013., Beograd – Studio B sinoć je organizovao veliku humanitarnu akciju koja je imala za cilj da okupi ljude i kompanije dobre volje spremne da pomognu najugroženijim Beograđanima, ali i da ukeže na važnost darivanja, ne samo kada su praznici, već tokom cele godine.

Ekipa televizije Studio B i predstavnici kompanije Don Don posetili su sinoć Prihvatilište za odrasla i stara lica u kojem trenutno boravi 151 korisnik. Prihvatilištu je tom prilikom uručena donacija koju su obezbedile firme Pet reciklaža i Don Don. Prvoslav Nikolić, direktor ove ustanove, zahvalio se na donaciji i istakao značaj ovakvih akcija. „Građani i kompanije nam dosta pomažu, i zaista cenimo ovakve akcije. Zahvaljujem se Studiu B koji je u ovoj akciji odradio savršen posao i pronašao firme koje su donirale proizvode koji su nam najpotrebniji. Vaša poseta nam puno znači, i radnicima i korisnicima ustanove. Bliži se Nova godina, i kod nas se uprkos svemu oseća duh praznika, bez obzira na to što su ljudi ovde iz nužde, a ne zato što žele“, istakao je Nikolić. Direktor prihvatilišta naglasio je da su ovoj ustanovi pelene i dušeci najneophodniji, jer je puno korisnika ustanove koji ne mogu samostalno da brinu o sebi.

Aleksandra Đurišić, predstavnica za medije kompanije Don Don rekla je da je prava radost u darivanju i izrazila nadu da će ovaj primer slediti svi koji mogu bilo kako da pomognu. „Drago mi je što sam kao predstavnica kompanije Don Don večeras ovde sa vama, sa ljudima koji nemaju često priliku da dobijaju poklone. Nadam se da će ova akcija koju organizuje Studio B nastaviti da živi i kada se pogase svetla i raskite jelke, a da će ovaj primer pokazati drugima da moramo svi zajedno misliti na one kojima je pomoć više nego potrebna“, rekla je Đurišić.

Iz kompanije Don Don poručuju da će nastaviti da učestvuju u ovakvim akcijama, te da se nadaju da će svojim primerom podsetiti i druge ljude i kompanije na značaj i lepotu darivanja.