Tradicionalna manifestacija „Dani hleba i vina“ održana je 7. juna u Krčedinu na imanju Lise Brown, članice Udruženja Evropskih vinskih vitezova Sveti Georgije i Međunarodnog udruženja vitezova vina (FICB). Osim uživanja u dobrom vinu i pekarskim proizvodima, ova manifestacija je i privrednog karaktera, jer ima za cilj da promoviše uspešne vinarije.

Kompanija Don don predstavila se zvanicama svojim pekarskim proizvodima, a za tu priliku pekari iz Proizvodne jedinice Pudarci pripremili su i slavske pogače.

Predstavnici Britansko – srpske privredne komore, članice Udruženja Poslovnih žena Srbije, konzul turske ambasade Barccin Kurudzu Orucc, istakli su da im se naročito dopao čin primanja novih članova u Vinski Viteški Red.

Lisa Brown i  predsednik Vinskog Viteškog reda Sveti Georgije i Aleksanda Kojić istakli su da će i dalje nastaviti da promovišu Vinski Red, srpska vina, kao i domaće preduzetnike iz Srbije.

Aleksandra Đurišić iz kompanije Don Don je istakla da se raduje ovakvim manifestacijama i da je uvek lepo biti tamo gde su uspešni. Pohvalila je domaće vinare i istakla da su dobro vino i vrhunski hleb tradicionalno dobar spoj, te da se nada da će se ovako lepa druženja dešavati i u budućnosti.