Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi povodom Dana žena 8. marta organizovali su akciju „Laguna danas poklanja“ u kakvoj dame još nisu imale priliku da učestvuju.

Po prvi put, samo u subotu 8. marta u knjižarama Delfi uz kupovinu preko 200 dinara svaka dama dobija divan poklon.

Poklone za  čitateljke pripremili su kompanije „Bambi“, „Dove“, „Avon“ i  Don Don „Tvojih pet minuta“ .

Dan žena se obeležava 8. marta svake godine i tog dana se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica lepšeg pola, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku da obadujete sebe i uživate u proizvodima vaših i naših večnih prijatelja.

„Tvojih pet minuta“ nudi potrošačima najkvalitetnije, najukusnije i najlepše pecivo u Srbiji. Svakoga dana hiljade porodica ukazuje im poverenje, svakoga dana njihov hleb je na hiljadama trpeza. 8. marta Laguninim čitateljkama poklanjaju majice, šolje, cegere i omiljene Tvojih 5 minuta proizvode.8-mart-70x100cm-plakat-03 (2)

Kompanija „Bambi“ pripremila je Wellness proizvode koji su nastali kao odgovor na potrebe potrošača za balansom zdravog i ukusnog. Zdravi i aktivni sastojci čine Wellness izvorom svakodnevne vitalnosti.

Kompanija „Dove“ smatra da svaka žena ima pravo na lepotu i obećava da će uvek stvarati proizvode koji će usrećiti naše mame, naše ćerke, naše devojke, naše sestre – najvažnije žene u našem životu.

Kao prva kompanija za žene u svetu „Avon“ razume i zadovoljava potrebe dama širom sveta, kroz kvalitet proizvoda, profesionalnost usluge i mogućnost poslovne afirmacije.

Izdavačka kuća Laguna veruje da žene zaslužuju samo najbolje i stoga obeležava ovaj dan poklonima koji će usrećiti svaku damu.

Akcija „Laguna danas poklanja“ važiće u svim knjižarama Delfi uključujući i knjžaru na aerodromu i Lagunin klub čitalaca u Resavskoj ulici 33.