Beograd, 31. decembar 2015 – Kompanija Don Don, lider u proizvodnji hleba i pekarskih proizvoda, posetila je  Prihvatilište za odrasla i stara lica i zajedno sa predstavnicima grada i ulepšala praznike korisnicima ove ustanove. Tradicionalno, kompanija Don Don brine i o najmlađim sugrađanima, pa je tako obradovala mališane iz Prihvatilišta za decu Beograd i škole za oštećene sluhom „Stefan Dečanski“ slatkim poslasticama. U saradnji sa TV Studio B Beograđanima su podeljene krofne, sa željom da Nova godina počne slatko. 

„Praznici su vreme darivanja i period u kome sa posebnom pažnjom mislimo na druge. Iako je politika kompanije Don Don da pomaže ugroženim grupama stanovništva tokom cele godine, posebno nas raduje što možemo da obradujemo najmlađe ali i malo starije sugrđane i zasladimo im praznike. Tradiciju doniranja proizvoda sigurno ćemo nastaviti i u narednim godinama“ – izjavila je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

Kompanija Don Don svake godine donira svoje proizvode različitim ustanovama, među kojima su prihvatilišta za decu i odrasle, škole, domovi i drugo. Kao društveno odgovorna kompanija, a u okviru brige za sve lokalne sredine u kojima posluje, Don Don konstantno donira selektovane ustanove gradova u kojima posluje.