IMG_1798Kompanija Don Don, najveći regionalni proizvođač pekarskih proizvoda, predstaviće svoj brend „Naše zrno“ i proizvodni asortimanom iz pogona „Fidelinka“ na 7. Međunarodnom sajmu privrede, koji se održava u Subotici, od 5. do 8. juna.

Od ulaska na srpsko tržište 2008. godine, kompanija Don Don beleži konstantan rast, a pored vrhunskog kvaliteta proizvoda koji je prioritet, poznata je i po značajnim investicijama i ulaganju u proizvodne pogone. U kompaniji kažu da su posebno ponosni na pogon „Fidelinka“ u Subotici.

„ Pogon „Fidelinka“ imao je u prošlosti puno problema, i ponosni smo što smo uspeli u tome da pekara Fidelinka nije stala ni u jednom trenutku. Danas se možemo pohvaliti smrznutim programom koji se iz Subotice izvozi u Sloveniju, Hrvatski, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Bugarsku. Izvozom u zemlje Evropske unije Fidelinka se pokazala kao dobar partner za evropsko tržište, i to je činjenica na koju smo posebno ponosni“, rekla nam je Gordana Tomić, direktor proizvodnje PJ Fidelinka. Uskoro će biti obeležene dve godine od kako je Fidelinka u zakupu kompanije Don Don, a Gordana Tomić ističe da je uspeh Fidelinke „ uspeh zaposlenih koji su radili i danas rade u njoj, stečajnog upravnika i kompanije Don Don koja je prepoznala kapacitet Fidelinke i pomogla joj da se oporavi. Najvažnije od svega je da su potrošači ostali verni svom brendu, i da ih nismo izneverili čak i onda kada nam je bilo najteže“.

Svi posetioci sajma u subotičkoj Hali sportova imaće priliku da upoznaju sve proizvode Fidelinka, da degustiraju Domaće hlebove, među kojima su Seoski i Ražani, koji se prave po tradicionalnoj recepturi bez aditiva i E brojeva, kao i kategoriju pakovanog hleba. Osim degustacije, svi zainteresovani posetioci štanda imaće priliku da se upoznaju i sa savetima nutricionista, kao i sa benefitima hlebova brenda „Naše zrno“ kompanije Don Don.

“ U kompaniji Don Don srećni smo što smo na sajmu, i srećni smo što možemo da kažemo da je Fidelinka pogon u kojem proizvodimo i koji je u punoj snazi. Ponosni smo na Suboticu i Subotičane, a po reakcijama onih koji su posetili naš štand, vidimo da je zadovoljstvo obostrano. Posetioci će do kraja sajma imati priliku da degustiraju proizvode iz subotičkog pogona, ali i proizvode pod brendom Naše zrno. Posebno pozivamo sve one koji brinu o svom zrdavlju i zdravoj ishrani da posete naš štand, upoznaju se sa kategorijom pakovanih proizvoda i uzmu vodič za zdravu ishranu“, rekla nam je Aleksandra Đurišić iz kompanije Don Don.