Subotica, 04.06.2014.- Kompanija Don Don, najveći regionalni proizvođač pekarskih proizvoda, predstaviće svoj brend „Naše zrno“ i proizvodni asortimanom iz pogona „Fidelinka pekara“ na 8. Međunarodnom sajmu privrede, koji se održava u Subotici, od 4. do 7. juna.

Od ulaska na srpsko tržište 2008. godine, kompanija Don Don beleži konstantan rast, a pored vrhunskog kvaliteta proizvoda koji je prioritet, poznata je i po značajnim investicijama i ulaganju u proizvodne pogone. U kompaniji kažu da su posebno ponosni na pogon „Fidelinka pekara“ u Subotici.

„ Pogon „Fidelinka“ imao je u prošlosti puno problema, i ponosni smo što smo uspeli u tome da pekara Fidelinka nije stala ni u jednom trenutku. Danas se možemo pohvaliti smrznutim programom koji se iz Subotice izvozi u Sloveniju, Hrvatski, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Bugarsku. Izvozom u zemlje Evropske unije Fidelinka se pokazala kao dobar partner za evropsko tržište, i to je činjenica koja nas raduje“, rekla nam je Gordana Tomić, direktor proizvodnje PJ Fidelinka.

Svi posetioci sajma u subotičkoj Hali sportova imaće priliku da upoznaju sve proizvode Fidelinka pekare, da degustiraju Domaće hlebove, među kojima su Seoski i Ražani, koji se prave po tradicionalnoj recepturi bez aditiva i E brojeva, kao i kategoriju pakovanog hleba. Osim degustacije, svi zainteresovani posetioci štanda imaće priliku da se upoznaju i sa savetima nutricionista, kao i sa benefitima hlebova brenda „Naše zrno“ kompanije Don Don.

“ U kompaniji Don Don srećni smo što smo na sajmu, i srećni što možemo da kažemo da je Fidelinka pogon u kojem proizvodimo i koji je danas u punoj snazi. Sajam u Subotici, na kojem tradicionalno nastupamo, je odlična prilika da se ispričamo sa Subotičanima i čujemo njihove utiske o našim proizvodima. Svaki put dobijamo i značajne sugestije koje nam pomažu da u budućnosti budemo bolji “, rekla nam je Aleksandra Đurišić iz kompanije Don Don.