Hleb je jedina namirnica koju ćete pronaći na svakoj trpezi u svetu gde god da se nađete. Nazivaju ga i osnovnom životnom namirnicom, jer ga većina ljudi jede gotovo svakog dana tokom svog života. Hleb je jedna od najstarijih namirnica na svetu napravljena ljudskom rukom. U Srbiji je hleb kroz istoriju veoma cenjen proizvod, za gotovo svaki obred postoji posebna vrsta hleba. Zato što to znamo, naš hleb pravimo u najsavremenijem pogonu za pekarsku proizvodnju na ovim prostorima, što je garancija da je proizvod vrhunskog kvaliteta za pečenje na objektima.
Beli i Dunavski hleb

Beli i dunavski hleb postižu fantastičan volumen i dugo zadržavaju svežinu. Izuzetno su meke sredine, punog ukusa, a mogu se tokom celog dana kupiti sveži i topli na odeljenju pekare velikih maloprodajnih lanaca. Neizostavan su deo svakog obroka cele porodice, a njihova svežina i miris su deo najslađih uspomena u životu svakog čoveka.
Hleb sa susamom
Ovaj hleb svoju specifičnu aromu duguje susamu, koji mami na još. Susam je izuzetno bogat kalcijumom i gvožđem, korisnim proteinima, bakrom i magnezijumom. Osim što je odličan borac protiv brojnih bolesti, susam dokazano usporava starenje. Seme susama, koje je bledo žute boje, se koristi kao dodatak jelima, proizvodima od testa i raznim poslasticama. Posebnu primenu ima u orijentalnoj kuhinji. Postiže izuzetnu aromu ako se malo proprži na tihoj vatri.

Hleb sa semenkama

Hleb sa semenkama je obogaćen semenkama suncokreta u samom zamesu. Semenke suncokreta su odličan izvor brojih vrednih i hranljivih sastojaka. Odličan su izvor vitamina E i B1, kao i dobrar izvor magnezijuma, selena, folne kiseline i prehrambenih vlakana.
Hleb sa semenkama lana
Zahvaljujući sadržaju lana, ovaj hleb je obogaćen omega-3 masnim kiselinama, vlaknima i ligninima koji poseduju antioksidativna svojstva, te pozitivno utiču na ljudski organizam eliminišući otrove i toksine iz organizma. Ako ste ljubitelj lana i volite da ga dodajete u pripremi svojih jela, hleb sa lanom je pravi izbor za vas!

Hleb sa mekinjama

Hleb sa mekinjama se odlikuje velikom finoćom mekinjastih čestica. Bogat je balastnim materijama, a odlikuje ga visok sadržaj kompleksa B vitamina, vitamina E, te esencijalnih aminokiselina i oligoelemenata.
Ima veliku sposobnost bubrenja, a nisku energetsku vrednost.
Kod dijeta za mršavljenje mekinje se mešaju sa jogurtom ili mlekom, a koriste se i u ishrani dijabetičara i kardiovaskularnih bolesnika.