Kajzerica je pecivo kružnog oblika, površine podeljene na pet jednakih brazdi. Proizvod je  topao  i sveže ispečen upravo tu na odeljenju pekare. Praktične su za pravljenje sendviča, korišćenje uz obroke ili kao samostalnu poslasticu. Kajzerice ( što više komada)  može biti zamena za običan hleb – a proizvod je vrhunskog ukusa i potpuno praktičan za spravljanje sendviča i konzumaciju uz sve obroke, kao i običan hleb. Kupovina 6 do 8 komada kajzerica može da zameni ceo hleb.

Bela kajzerica

Bela kajzerica

Legenda kaže da zahvalnost za kajzericu dugujemo Austrijancima. Prema ovoj priči, kajzerica je prvi put ispečena u Beču, a ime je dobila u čast Cara Franca Jozefa. Kajzer znači car. Od tada, što se kajzerice tiče, nije se mnogo toga promenilo – kajzerica je pecivo kružnog oblika, površine podeljene na pet jednakih brazdi, u ustima se topi, a želja svake dobre kajzerice je da postane deo ukusnog sendviča.
Baš takva je Tvojih 5 minuta kajzerica – zamesili smo je s ljubavlju, inspirisani tradicijom, željom za vrhunskim ukusom i našim vernim potrošačima koji traže carski užitak u svakom zalogaju.

Integralna kajzerica /sa semenkama/

Stvorena za uživanje u carskom ukusu, bez griže savesti. Birani sastojci i izrada uz poštovanje tradicije garantuju užitak sa svakim novim zalogajem.
Proverite zašto je integralna kajzerica prvi izbor mnogih!

Integralna kajzerica

Corn kajzerica

Corn kajzerica

Za ljubitelje kajzerica i kukuruznog brašna zamesili smo jedinstvenu Korn kajzericu! Napravljena po tradicionalnoj recepturi, zamešena sa puno ljubavi, slatkastog ukusa zahvaljujući kukuruznom brašnu, Korn kajzerica je prvi izbor onih sa istančanim nepcima.